Buna ziua, Domnule Presedinte Klaus Iohannis, cand imi rezolvati problemele semnalate?

Observ pe pagaina Dvs. de Facebook ca mi-ati blocat accesul de pe 1 iunie 2019. Va semnalez in continuare problemele mele, cu care ma confrunt din cauza vecinilor din Blocul 13G, de 5 ani de zile, atat pe site-ul oficial al Presedintiei Romane, cat si pe adresa de E-mail oferita pe acelasi site. Dvs. suneti foarte ocupat pesemne cu treburile tarii, cititi si scrieti foarte bine in limba romana, si eu sunt iradiat la domiciliu 24/7 & 365 din anii 2005 si 1985. Vad ca va fotografiati cu multi copii in jurul Dvs. Oare cati dintre ei au patimit asa cum mi s-a intamplat mie? Oare eu cand imi voi putea intemeia o familie? De ce nu faceti descinderi si perchezitii si arestari in Blocul 13G? V-am oferit detaliile corespunzatoare situatiei cu care ma confrunt din cauza vecinilor. Am inteles de la prieteni ca in anii anteriori ati luat cuvantul la TV referitor la situatia mea pe un ton rastit, dar n-ati facut nimic pentru a ma ajuta si despagubi. Vecinii mei din Blocul 13G sunt agenti KGB. Ce pot eu sa fac impotriva Serviciilor de Securitate externe sau interne cand Dvs. controlati si detineti tot Sistemul?

De ce ma indemnati sa apelez la Politia Romana? Eu am fost linsat permanent de Politie din anul 1997, cand mi-au intocmit acte medicale de malpraxis (sunt deja 23 de ani de atunci), impreuna cu Spitalul Militar, unde mi s-a eliberat un Livret Militar de inapt. Din punctul meu de vedere Politia Sectia 2 reprezinta agenti KGB la fel ca vecinii din Blocul 13G. Chiar Politia Sectia 2 mi-au spus ca in anii anteriori au fost inregistrate reclamatii asemanatoare cu cele ale mele in cuantum de 500 de Plangeri anuale, nesolutionate inca, intrucat Politia Sectia 2 se afla in greva, eu sunt persona non grata, si ce s-a intamplat cu 80% din Litoralul Bulgaresc, la fel si Cartierul Aviatiei din Bucuresti este acaparat in intregime de agentii KGB din Rusia.

Lipsa Dvs. de reactie ma duce cu gandul ca numai trageti de timp pentru o eventuala urmatoare transa de Zeci de Trilioane de Euro transformand Aurul de la Rosia Montana intr-un Tezaur furat tarii la fel cum ati procedat si cu cel trimis in UK acum si cativa ani de zile in urma… Intrucat sunteti Presedintele Romaniei, votat de mine si de mama mea, trebuie sa rezolvati problemele cetatenilor romani din Romania, nu sa expulzati populatia tarii peste hotare, unde duc o viata de sacrificiu, cea mai mare parte dintre ei, si foarte putini sunt realizati pe masura potentialului si studiilor de specialitate. In felul acesta Romania tinde sa se destrame, cum doresc Ungaria si Rusia, prin politica vehementa dictatoriala practicata cu ostilitate si ostentatie impotriva Romaniei, sau Dvs. nu va pasa deloc de aceste probleme ale tarii, ale romanilor, ale mele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s