Contact

Constantin V. Balaban. Scriitor. Scenarist. Regizor.
Accept Donații pentru Debut Literar: 1 ISBN pentru Critici & 1 ISBN pentru Servicii.
400 Familii & Avocați FACTOTUM #ClubulColectiv2015 cer 20X50 Miliarde € de la Matrițele Palatului Cotroceni (Eur) / Matrițele Băncii Naționale a României (Ron) și Tezaurele în ”AUR” de la Roșia Montană și Resursele Patriei.
Îmi cer drepturile mele și ale familiei mele financiare, materiale și morale dobândite prin naștere în această fantastică, charismatică și apoteotică țară.
Telefon: +40 757 460 997
E-mail: words_alchemist@yahoo.com

Ati mutat PNL-ul in Occident, in Diaspora, cel putin 9,7 milioane de romani, dupa alte 1 sau 2 milioane in anul 1990, victimele de la asa-zisa Revolutie, acum v-ati imprumutat de la straini cu tot PIB-ul Tarii pentru a trimite banii la PNL-ul din Diaspora, din Occident, si pentru a vinde Tara gratis strainilor. Si iluziile voastre de la Roșia Montană se vor spulbera instantaneu pentru ca Monarhistii au cerut ca Reptilienii de la Roșia Montană sa nu mai faca nici un pic de AUR si nici Poluare in zona intratrestra a Planetei. Ce sa mai spunem despre normalitate? Dar de 40 X PIB-ul Tarii? Dar de 120 X PIB-ul Tarii?

Iohannis & gasca, va bateti joc de mine? S-a castigat la Loteria Romana premiul de categoria I, in valoare de 7.701.195,92 lei (1,6 milioane euro) in sectorul 2? Nu te-am rugat dumnezeieste sa mi le dai mie pe ambele? Capul meu este linsat si ciuruit de 23 de ani de malpraxis si de teroristii de la ap. 42 si ap. 34, si curul tau este ciuruit si linsat de cioroii US ai lui Barack Obama zi de zi? E scumpa alifia pentru cur? Cat costa credentialele mele de la 1918? Daca administratorei Amarandei Argentina i-ati dat Matrite din 2004 pana in 2020 si tipareste zeci de milioane de euro lunar, vila cu teren la Mogosoaia, indemnizatii de sute de mii de euro ca revolutionari sau chiar milioane de euro, arme sa impuste pe cine vrea, mie de ce nu-mi dai 500 milioane euro ca fratilor si mogulilor Micula si niste mitraliere ca sa rezolv cu teroristii de la ap. 42 si ap. 34? Poporul geme si piere si tu esti sanatos? catalin-daniel fenechiu este vecin cu mine in blocul 13G si sutine PNL, PNL de ce nu ma sustine si pe mine? Politia mi-a zis ca la mine in bloc e ”razboi civil” si intre palate si intre state e ”razboi total” si sunt liber sa impusc pe cine vreau… sa ucid pe cine vreau… Ion Marcel Vela ce pazeste la MAI? Nu destructureaza GIO si Structura Mafiota si Clanurile Interlope din Blocul 13G si Sectia 2 Politie? Luati-i cu Interpolul si ciuruiti-i in Piete Publice!

Am observat că românii își construiesc garduri înalte, uneori din beton. Ce ascund? Matrițe? Ca Doamna Administrator de la 10 blocuri în cartierul Aviației, Amarandei Argentina, în subsolul vilei sale cu teren de la Mogoșoaia, făcută cadou, care spală zeci de milioane de euro la bănci, la BRD, de exemplu, pe lângă indemnizațiile de revoluționari pentru toată familia în valoare de milioane de euro, de la expreședintele Traian Băsescu de la PMP, împreună cu Cătălin Daniel Fenechiu de la PNL? De ce le este frică?
Mie îmi spune foarte multe… dar vouă?
Puneți pe toate grupurile toate informațiile cu ipocrizia și criminalitatea politicienilor din ultimii 30 de ani!
Donați-mi și mie cele 11 sau 12 sau 13 sau 14 sau 15 sau 16 sau 17 milioane Ron de la Categoria Întâi la Joker de la Loteria Română, ce Dumnezeu, și nu-mi mai trimiteți vise noaptea, când trebuie să mă odihnesc după o zi grea de muncă cu infractori care intră peste mine și familia mea în casă și ne fură toată averea, lăsându-ne homelessși pe străzi.
După malpraxisul scos de Spitalul Militar în 1997 cu drogurile lor, eu de 23 de ani trebuia să am Ordinul Steaua României Cavaler în Mare Grad, nu să fiu torturat de teroriștii și torționarii din Blocul 13G, sechestrat la domiciliu, la balamuc și în Pușcăria România unde este holocaust național de 80 de ani. În ultimii 30 de ani ruso-țiganii și toate ciorile au făcut țigănie din toată politica, din toată România, în ultimii 300 de ani ciorile (și sunt cam 120 de specii omologate științific) au făcut legea cu toți Voievozii, Domnitorii si Monarhia, începând cu trădarea lui Vlad Țepeș în războaiele cu turcii.
Înțelegeți odată pentru totdeauna că vreau Card de Debit de la Palatul Cotroceni: 50 Milioane Euro pentru Canada, Montreal, 500 Milioane Euro pentru US, California, Los Angeles, Hollywood, 50 Miliarde de Euro pentru UK, Oxford, ca Eugen Ovidiu Chirovici care a publicat deja două Bestselleruri Internaționale. Eu mai vreau și Ecranizări sau Sezoane Cinematografice.
Haideți, odată mai repede, puneți osul la treabă și pentru mine și Matrițele în funcțiuneee!!!!!!!…
Dacă așa trebuie, puneți-mi la dispoziție documentația necesară pentru a mă înscrie în PNL.